Recept
« Terug naar recepten
kabeljauwfilets met boursinsaus en groentjes
PT45M
kabeljauwfilets met boursinsaus en groentjes
Een heerlijk kabeljauwfilets met boursinsaus en groentjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Vanessa Derous
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe kabeljauwfilets met boursinsaus en groentjes te bereiden
Snij de prei fijn en spoel ze af. Maak de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Snij ook de wortelen in blokjes. Kruid de kabeljauw met peper en zout en bak ze in de pan aan. Haal ze uit. Doe opnieuw wat boter in de pan en stoof de prei een paar minuten. Stoom ondertussen de wortelen in een weinig water ongeveer 5 minuten afgedekt in de microgolf. Voeg de champignons en de wortelen bij de prei. Doe er ook de boursin cuisine en de room bij. Goed roeren tot je een romige saus hebt. Leg hierop de kabeljauwfilets, deksel op de pan en laat ongeveer 15 minuten gaar worden.
Haal de kabeljauw uit de pan en leg op borden. Doe er de saus over en smullen maar.
Haal de kabeljauw uit de pan en leg op borden. Doe er de saus over en smullen maar.