Recept
« Terug naar recepten
Toast champignon
PT10M
Toast champignon
Een heerlijk toast champignon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast champignon te bereiden
Brood goed krokant roosteren .
Champignons in schijven snijden .
Ajuin fijn snijden .
Sjalot fijn snijden .
Look zeer fijn snijden .
Boter laten smelten en de groenten kort opstoven goed kruiden , room toevoegen .Even laten sudderen .
Serveer warm op bord en garneer af met groenten naar keuze .
Champignons in schijven snijden .
Ajuin fijn snijden .
Sjalot fijn snijden .
Look zeer fijn snijden .
Boter laten smelten en de groenten kort opstoven goed kruiden , room toevoegen .Even laten sudderen .
Serveer warm op bord en garneer af met groenten naar keuze .