KookJij

Kabeljauwhaasje met tomaten en kaas

Een heerlijk kabeljauwhaasje met tomaten en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaasje met tomaten en kaas te bereiden

Meng de geraspte cheddar, mosterd en room. Beboter een ovenschotel en leg de kabeljauwhaasjes erin, kruid met peper, bedek met tomatenschijfjes en verdeel het kaasmengsel erover. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 25 minuten. Dien op met aardappelen naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst