Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met tomaten en kaas
PT30M
Kabeljauwhaasje met tomaten en kaas
Een heerlijk kabeljauwhaasje met tomaten en kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met tomaten en kaas te bereiden
Meng de geraspte cheddar, mosterd en room. Beboter een ovenschotel en leg de kabeljauwhaasjes erin, kruid met peper, bedek met tomatenschijfjes en verdeel het kaasmengsel erover. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 25 minuten. Dien op met aardappelen naar keuze.