Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur
PT30M
Kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur
Een heerlijk kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Porei aanstoven, tomaatjes en pesto toevoegen zeer goed kruiden.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur sudderen terwijl men de brie in stukjes toevoegd.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen goed kruiden leg deze in een beboterde vuurvaste schotel, een scheut witte wijn erover. Bak deze +/- 15 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
Porei aanstoven, tomaatjes en pesto toevoegen zeer goed kruiden.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur sudderen terwijl men de brie in stukjes toevoegd.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen goed kruiden leg deze in een beboterde vuurvaste schotel, een scheut witte wijn erover. Bak deze +/- 15 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: