KookJij

Kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur

Een heerlijk kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaasje vergezeld de wonderen van de natuur te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Porei aanstoven, tomaatjes en pesto toevoegen zeer goed kruiden.
Voeg de room toe en laat op een zacht vuur sudderen terwijl men de brie in stukjes toevoegd.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen goed kruiden leg deze in een beboterde vuurvaste schotel, een scheut witte wijn erover. Bak deze +/- 15 min in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Beary, er staat nergens dat er twee soorten tomaatjes gebruikt worden!!! bij de ingredienten worden er gebruikt en bij de afwerking het is dezelfde soort. Groetjes en een fijne zondag van ons 3tjes :);):p
Beary

Beary zegt:
Waarom twee soorten gedroogde tomaatjes?