KookJij

Kabeljauwrug boerenkool, aardappelstaafjes met ui

Een heerlijk kabeljauwrug boerenkool, aardappelstaafjes met ui recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Lacroix
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwrug boerenkool, aardappelstaafjes met ui te bereiden

Kook de boerenkool in de helft water en de helft gevogeltefond, pureer en smaak af met wat boter, peper en zout.
Schil de aardappelen en snijd ze in staafjes, kook ze beetgaar samen met een versnipperde ui.
Stoof de overige uien met de visgraten en laat uitzweten. Voeg er de visfond aan toe en laat inkoken met wat room tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met wat limoenzeste.
Kruid de kabeljauw met peper en zout en braadt 15 min. in de oven op 180°. Werk het gerecht af met wat gestoofde venusschelpjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst