Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui
PT50M
Kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui
Een heerlijk kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui te bereiden
Verwarm de oven voor op 180˚C. Leg de 4 plakjes bladerdeeg met de randen over elkaar zodat één vierkant ontstaat. Rol met een deegroller over de randen zodat de plakjes goed hechten. Snijd een ronde plak uit van ca. 35 cm. doorsnede. Vet een springvorm in met olie en bekleed de vorm met de deegplak. Vul de deegbodem met de doperwten en wortelen. Meng Boursin Cuisine in een kom met de eieren. Pel en snipper de ui, snij de kabeljauw in blokjes. Meng de kabeljauw en ui met het Boursin-eimengsel en schep op de groenten in de taartbodem. Bestrooi het geheel met de geraspte oude kaas en bak de taart 20 minuten op 175˚C. Neem de taart uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en snijd er voorzichtig punten van.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
m.v.g. Bert Allers
a.breukers zegt: