Recept
« Terug naar recepten
Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin
PT40M
Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin
Een heerlijk kalfs picatta met maredsous crème de fagotin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Maredsous
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfs picatta met Maredsous Crème de Fagotin te bereiden
Schil de asperges van boven naar beneden en snij 3 cm af van de onderkant van de asperges. Laat ze hierna 6 minuten koken in gezouten, kokend water. Laat ze hierna schrikken in koud water.
Snij elk kalfslapje in 3 reepjes. Leg op elk stuk een sneetje Ardeense ham van dezelfde grootte, 1 blaadje salie en een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin.
Rol elk stuk vlees op en prik er een tandenstoker in. Laat het vlees gedurende 3 minuten op elke kant garen op een zacht vuur.
Laat de tagliatelli koken volgens de aangeduide tijd op de verpakking en giet af.
Voeg een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin toe en laat de smeerkaas even smelten en meng het geheel.
Warm de asperges op met wat olijfolie en serveer ze met de tagliatelli en de kalfs picatta.
Snij elk kalfslapje in 3 reepjes. Leg op elk stuk een sneetje Ardeense ham van dezelfde grootte, 1 blaadje salie en een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin.
Rol elk stuk vlees op en prik er een tandenstoker in. Laat het vlees gedurende 3 minuten op elke kant garen op een zacht vuur.
Laat de tagliatelli koken volgens de aangeduide tijd op de verpakking en giet af.
Voeg een soeplepel Maredsous Creme de Fagotin toe en laat de smeerkaas even smelten en meng het geheel.
Warm de asperges op met wat olijfolie en serveer ze met de tagliatelli en de kalfs picatta.
Hilde Dumont zegt: