Recept
« Terug naar recepten
Pasta in een kaassausje met gele en groene courgette
PT30M
Pasta in een kaassausje met gele en groene courgette
Een courgette kan geel of groen zijn. Het behoort tot de gemakkelijkst te telen groentes in een gematigd klimaat.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta in een kaassausje met gele en groene courgette te bereiden
- Courgette in zeer kleine blokjes snijden houd een handvol aan de kant voor afgarnering, stoof de courgette aan in een beetje olijfolie en kruid naar smaak. Pasta beetgaar koken maak een blanke roux van de boter, bloem en melk roer er de kaas onder en de beetgare gemengde courgette. Bak het ontbijtspek zonder vetstoffen krokant aan. Serveer alles op bord en werk af met de zeer fijn gesneden courgette en een beetje kaas. Voor afgarnering extra heb ik een courgette bloem, venkelbloem en bieslook gebruikt.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: