Recept
« Terug naar recepten
Kalfsbraadworst met thaise pepersaus
PT30M
Kalfsbraadworst met thaise pepersaus
Een heerlijk kalfsbraadworst met thaise pepersaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsbraadworst met thaise pepersaus te bereiden
Maak het pepertje schoon en snijd deze in stukjes.Pel en snipper de sjalotjes en de teentjes knoflook.Wrijf de stukjes rode per,de sjalotjes,de knofloo,laospoeder,het serehpoeder en de ketoembar in een vijzel tot een fijne pasta.Dep de worsten droog met keukenpapier.Verhit de boter in een koekepan en bak de braadworsten op halfhoog vuur rondom bruin.Voeg de sante,2 dl.water,limoensap de peperpasta de vissaus wat peper en zout bij het bakvet.Roer tot de santen is gesmolten en laat de worsten in de saus 10 min.gaar worden.Bestrooi de saus met de koriander.