Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a la creme)
PT45M
Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a la creme)
Een heerlijk kalfsfilet in roomsaus (emince de veau a la creme) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfilet in roomsaus (Emince de veau a la creme) te bereiden
Het kalsvlees in plakken snijden.De boter smelten en het vlees inporties daarin aan beide kanten aanbraden.Met peper en zout bestrooien.Het vlees uit het braadvet nemen en warm houden.De ui pellen,fijnsnipperen en in het braadvet goudgeel fruiten.Met de wijn afblussen,de creme fraiche erbij gieten en tot een gebonden daus laten inkoken.Het vlees weer terug doen in de saus en laat dit verhitten.De saus met citroensap,peper en zout op smaak brengen.
Lekker met aardappelen met peterselie en sla.
Lekker met aardappelen met peterselie en sla.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Janita zegt:
Lambert zegt: