Recept
« Terug naar recepten
Kalfsfilet met truffelpapardelle met jonge wortel
PT45M
Kalfsfilet met truffelpapardelle met jonge wortel
Een heerlijk kalfsfilet met truffelpapardelle met jonge wortel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfsfilet met truffelpapardelle met jonge wortel te bereiden
Leg de kalfslapjes open en bestrijk ze met de helft van de truffelpasta.
Schik daarop een plakje kaas Chimay Grand Classique met erop de rauwe ham en overlangs een blaadje salie.
Plooi op.
Kleur aan in de pan en bak naar smaak in een oven van 160°C (voor saignant een 5-tal minuten).
Kook de pasta beetgaar in ruim water.
Kuis de worteltjes en snijd ze in ringen.
Stoof ze in de boter waar u het vlees in heeft gebakken en breng op smaak met peper en zout.
Doe er de Rode Chimay bij en laat inkoken.
Doe er de gekookte pasta bij en werk af met de rest van de truffelsalsa.
Schik daarop een plakje kaas Chimay Grand Classique met erop de rauwe ham en overlangs een blaadje salie.
Plooi op.
Kleur aan in de pan en bak naar smaak in een oven van 160°C (voor saignant een 5-tal minuten).
Kook de pasta beetgaar in ruim water.
Kuis de worteltjes en snijd ze in ringen.
Stoof ze in de boter waar u het vlees in heeft gebakken en breng op smaak met peper en zout.
Doe er de Rode Chimay bij en laat inkoken.
Doe er de gekookte pasta bij en werk af met de rest van de truffelsalsa.