Recept
« Terug naar recepten
Kalfslapje met olijvenpasta
PT20M
Kalfslapje met olijvenpasta
Een heerlijk kalfslapje met olijvenpasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfslapje met olijvenpasta te bereiden
1. Pureer met de staafmixer de olijven met de zachte boter en de kappertjes. Kruid naar smaak bij met cayennepeper en zout.
2. Bestrijk het kalfslapje aan een kan met een dun laagje olijvenpasta. Rol het stevig en steek vast met een houten prikkertje.
3. Bak het gevulde vleesrolletje 5 tot 7 minuten in een koekenpan, in olijfolie. Zet het even aan de kant.
4. Schep de rest van de olijvenpasta in de pan en laat op een zacht vuur verwarmen tot de pasta dik vloeibaar is.
5. Lepel de saus bij het vlees en serveer meteen.
6. Lekker met pasta (tagliatelle) of gekookte aardappeltjes.
2. Bestrijk het kalfslapje aan een kan met een dun laagje olijvenpasta. Rol het stevig en steek vast met een houten prikkertje.
3. Bak het gevulde vleesrolletje 5 tot 7 minuten in een koekenpan, in olijfolie. Zet het even aan de kant.
4. Schep de rest van de olijvenpasta in de pan en laat op een zacht vuur verwarmen tot de pasta dik vloeibaar is.
5. Lepel de saus bij het vlees en serveer meteen.
6. Lekker met pasta (tagliatelle) of gekookte aardappeltjes.