Recept
« Terug naar recepten
Kalfslapjes met spaghetti Milanese
PT30M
Kalfslapjes met spaghetti Milanese
Een heerlijk kalfslapjes met spaghetti milanese recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalfslapjes met spaghetti Milanese te bereiden
1. Meng het broodkruim met de gemalen parmezaan. Dep het vlees droog en wentel het eerst door de bloem, dan door het eiwit en tot slot door het broodkruim. Zet koel weg.
2. Snipper de sjalotten en stoof ze aan in flink wat olijfolie. Doe de tomaten erbij en laat even sudderen. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
3. Kook de pasta beetgaar en vermeng hem meteen met de tomatensaus.
4. Bak de kalfslapjes krokant in een nootje boter en snij ze in niet al te smalle reepjes. Serveer het vlees samen met de pasta en flink wat rucola. Werk af met geschaafde parmezaan.
2. Snipper de sjalotten en stoof ze aan in flink wat olijfolie. Doe de tomaten erbij en laat even sudderen. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
3. Kook de pasta beetgaar en vermeng hem meteen met de tomatensaus.
4. Bak de kalfslapjes krokant in een nootje boter en snij ze in niet al te smalle reepjes. Serveer het vlees samen met de pasta en flink wat rucola. Werk af met geschaafde parmezaan.
Anja zegt: