KookJij

Kalfslever, super lekker

Een heerlijk kalfslever, super lekker recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: HdV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalfslever, super lekker te bereiden

Bak in de boter de ui, paprika en de appel, voeg ruim kerrie toe, op laag vuur.
Wanneer het ui-mengsel voldoende zacht is, schuif opzij en voeg de lever toe.
Laat dit 20 min sudderen en draai af en toe om.
Na 15 min afblussen met een flinke scheut rode wijn en besprenkel de lever met ketjap. (niet te zuinig).
Roer ook het uimengsel door.
Kook de wijn in en
Dien na 20 min de lever op, in plakken gesneden met daarbovenop het ui, paprika, appel- mengsel.
De lever moet nog rose zijn van binnen en warm.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Kan worden gegeten op brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liz1

liz1 zegt:
erg lekker:p