Recept
« Terug naar recepten
Kalkoen en stuisvogelragout met Leffe kerstbier
PT120M
Kalkoen en stuisvogelragout met Leffe kerstbier
Een heerlijk kalkoen en stuisvogelragout met leffe kerstbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoen en stuisvogelragout met Leffe kerstbier te bereiden
Bak de blokjes wild gekruid aan in een beetje boter.
Olijven in twee snijden.
Ajuin en paprika in blokjes snijden.
Neem een grote ketel boter laten smelten, ajuin en paprika een beetje opstoven voeg de olijven en het wild toe.
Dit alles nogmaals kruiden en de wildfond en kerst- leffe toevoegen .
Zet het vuur lager en laat op een zacht vuur suderen.
Olijven in twee snijden.
Ajuin en paprika in blokjes snijden.
Neem een grote ketel boter laten smelten, ajuin en paprika een beetje opstoven voeg de olijven en het wild toe.
Dit alles nogmaals kruiden en de wildfond en kerst- leffe toevoegen .
Zet het vuur lager en laat op een zacht vuur suderen.