KookJij

Kalkoen en stuisvogelragout met Leffe kerstbier

Een heerlijk kalkoen en stuisvogelragout met leffe kerstbier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoen en stuisvogelragout met Leffe kerstbier te bereiden

Bak de blokjes wild gekruid aan in een beetje boter.
Olijven in twee snijden.
Ajuin en paprika in blokjes snijden.
Neem een grote ketel boter laten smelten, ajuin en paprika een beetje opstoven voeg de olijven en het wild toe.
Dit alles nogmaals kruiden en de wildfond en kerst- leffe toevoegen .
Zet het vuur lager en laat op een zacht vuur suderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst