Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenfilet met een citroenkorstje
PT20M
Kalkoenfilet met een citroenkorstje
Een heerlijk kalkoenfilet met een citroenkorstje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenfilet met een citroenkorstje te bereiden
Rooster het sneetje brood en maal deze in een keukenmachine tot paneermeel.Boen de citroen schoon en rasp de schil.Meng de citroenrasp met het broodkruim en breng het op smaak met peper en zout en schep dit mengsel op een diep bord.Klop het ei los en schenk dit in een ander diep bord.Paneer de lapjes kalkoenfilet door deze eerst door het ei te halen en dan door het citroenbroodkruim.Verhit de olie in een koekepan en bak de filets aan iedere kant 2-3 min op hoog vuur goudbruin.Sprenkel nog wat citroensap over de krokante filets.