Recept
« Terug naar recepten
Kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk)
PT75M
Kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk)
Een heerlijk kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
agnes van goidsenhoven
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
ong. 4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoengebraad met druiven (gemakkelijk) te bereiden
Gebraad 1 uur zachtjes braden in boter. Deze gekruid met peper en zout en enkele kruidnagels in het vlees duwen, deze verwijderen voor het opdienen. Sap van het fruit uit blik en de mosterd bij het braadvocht doen en enventueel nog wat binden met maïzena. Druiven toevoegen. Ananas apart opdienen.
Mijn kookverhaal (agnes van goidsenhoven)
Lekker bij puree...kroketjes...
koekaratchee zegt: