KookJij

Kalkoenkarbonaden met asperges

Een heerlijk kalkoenkarbonaden met asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kalkoenkarbonaden met asperges te bereiden

Bak de kalkoenkarbonaden goudbruin in boter en olijfolie.
Bestrooi met de bloem en laat 1 min. bakken.
Overgiet met de wijn.
Laat de saus indikken.
Voeg de in plakjes gesneden wortelen bij.
Voeg de hele ui bij met daarin de kruidnagel.
Giet de kippenbouillon bij.
Laat 30 min. sudderen.
Kook ondertussen de asperges 5 min. (ze moeten beetgaar blijven).
Snij de asperges in stukken.
Als het vlees gaar is, voeg er de room bij en laat even inkoken.
Voeg de asperges en de bieslook bij.
Neem de ui eruit.
Kruid met peper van de molen.
Laat nog 2 min. zachtjes sudderen.
Dien op met gekookte aardappeltjes.

Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)

Een eenvoudig en lekker gerecht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst