Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenkarbonaden met asperges
PT45M
Kalkoenkarbonaden met asperges
Een heerlijk kalkoenkarbonaden met asperges recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marina Niemegeers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenkarbonaden met asperges te bereiden
Bak de kalkoenkarbonaden goudbruin in boter en olijfolie.
Bestrooi met de bloem en laat 1 min. bakken.
Overgiet met de wijn.
Laat de saus indikken.
Voeg de in plakjes gesneden wortelen bij.
Voeg de hele ui bij met daarin de kruidnagel.
Giet de kippenbouillon bij.
Laat 30 min. sudderen.
Kook ondertussen de asperges 5 min. (ze moeten beetgaar blijven).
Snij de asperges in stukken.
Als het vlees gaar is, voeg er de room bij en laat even inkoken.
Voeg de asperges en de bieslook bij.
Neem de ui eruit.
Kruid met peper van de molen.
Laat nog 2 min. zachtjes sudderen.
Dien op met gekookte aardappeltjes.
Bestrooi met de bloem en laat 1 min. bakken.
Overgiet met de wijn.
Laat de saus indikken.
Voeg de in plakjes gesneden wortelen bij.
Voeg de hele ui bij met daarin de kruidnagel.
Giet de kippenbouillon bij.
Laat 30 min. sudderen.
Kook ondertussen de asperges 5 min. (ze moeten beetgaar blijven).
Snij de asperges in stukken.
Als het vlees gaar is, voeg er de room bij en laat even inkoken.
Voeg de asperges en de bieslook bij.
Neem de ui eruit.
Kruid met peper van de molen.
Laat nog 2 min. zachtjes sudderen.
Dien op met gekookte aardappeltjes.
Mijn kookverhaal (Marina Niemegeers)
Een eenvoudig en lekker gerecht.