Recept
« Terug naar recepten
Kapucijners met spek en stroop
PT10M
Kapucijners met spek en stroop
Een heerlijk kapucijners met spek en stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Low Budget
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kapucijners met spek en stroop te bereiden
Verwarm de boter samen met de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui in circa 5 minuten zacht.
Voeg het spek en de tijm toe en bak in een paar minuten knapperig. Voeg de kapucijners toe, roer even door en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten mee warmen.
Serveer met de stroop.
Voeg het spek en de tijm toe en bak in een paar minuten knapperig. Voeg de kapucijners toe, roer even door en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten mee warmen.
Serveer met de stroop.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
HarryLohr zegt:
graad47 zegt:
Kan ook met uitgebakken spekblokjes- fijn-gehakte ui-lepel stroop per bord:p