KookJij

Kapucijners met spek en stroop

Een heerlijk kapucijners met spek en stroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kapucijners met spek en stroop te bereiden

Verwarm de boter samen met de olie in een pan met dikke bodem en fruit de ui in circa 5 minuten zacht.
Voeg het spek en de tijm toe en bak in een paar minuten knapperig. Voeg de kapucijners toe, roer even door en laat met het deksel op de pan circa 10 minuten mee warmen.
Serveer met de stroop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

graad47

graad47 zegt:
graad47
Kan ook met uitgebakken spekblokjes- fijn-gehakte ui-lepel stroop per bord:p
Lekkerbekske

Lekkerbekske zegt:
Hoe zou appelstroop erbij smaken? Ik ga dit recept in ieder geval wel proberen.
HarryLohr

HarryLohr zegt:
Hmm, aparte combinatie. maar hij gaat wel in mijn favorieten. Ga deze binnenkort wel eens even proberen!