Recept
« Terug naar recepten
Karamel van appel en ganzenlever
PT4M
Karamel van appel en ganzenlever
Een heerlijk karamel van appel en ganzenlever recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
4 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
scheurkalender
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karamel van appel en ganzenlever te bereiden
Bak de blokjes appel 3 minuten goudbruin in een lepel olie en de boter.
Bestrooi met de honing en laat karameliseren.
Dresseer 1 blokje met wat karamel per hapjesschoteltje.
Garneer met een blokje ganzenlever en een gekookte veenbes.
Strooi er voorzichtig fijn zeezout en zwarte peper op.
Bestrooi met de honing en laat karameliseren.
Dresseer 1 blokje met wat karamel per hapjesschoteltje.
Garneer met een blokje ganzenlever en een gekookte veenbes.
Strooi er voorzichtig fijn zeezout en zwarte peper op.