KookJij

Karamelsoezen

Een heerlijk karamelsoezen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Expo 58 (Libelle)
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Karamelsoezen te bereiden

1. Knip met een schaar een sneetje onderaan in elke soes.
2. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Spuit met een spuitzak elke soes vol met slagroom. Stapel ze mooi op elkaar, of leg ze netjes naast elkaar op een dessertbordje.
3. Doe het water met de suiker in een pannetje met dikke bodem. Zet op een middelhoog vuur, tot de suiker gesmolten is en lichtjes gekaramelliseerd.
4. Lepel de lopende karamel over de soesjes. Laat afkoelen en opstijven

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst