Recept
« Terug naar recepten
Karamelsoezen
PT20M
Karamelsoezen
Een heerlijk karamelsoezen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Karamelsoezen te bereiden
1. Knip met een schaar een sneetje onderaan in elke soes.
2. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Spuit met een spuitzak elke soes vol met slagroom. Stapel ze mooi op elkaar, of leg ze netjes naast elkaar op een dessertbordje.
3. Doe het water met de suiker in een pannetje met dikke bodem. Zet op een middelhoog vuur, tot de suiker gesmolten is en lichtjes gekaramelliseerd.
4. Lepel de lopende karamel over de soesjes. Laat afkoelen en opstijven
2. Klop de room stijf met de vanillesuiker. Spuit met een spuitzak elke soes vol met slagroom. Stapel ze mooi op elkaar, of leg ze netjes naast elkaar op een dessertbordje.
3. Doe het water met de suiker in een pannetje met dikke bodem. Zet op een middelhoog vuur, tot de suiker gesmolten is en lichtjes gekaramelliseerd.
4. Lepel de lopende karamel over de soesjes. Laat afkoelen en opstijven