Recept
« Terug naar recepten
Karbonaadjes geglaceerd
PT30M
Karbonaadjes geglaceerd
Een heerlijk karbonaadjes geglaceerd recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Home Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karbonaadjes geglaceerd te bereiden
Roer alle ingrediënten BEHALVE de olijfolie en de karbonaadjes in het steelpannetje en breng dit aan de kook. Als het mengsel kookt, het pannetje van het vuur halen.
De olie in een koekenpan verhitten en hierin de karbonaadjes aan beide kanten mooi bruin en gaar bakken.
Haal de karbonaadjes uit de koekenpan en bestrijk ze dan overal met het marmelademengsel. Direct opdienen.
De olie in een koekenpan verhitten en hierin de karbonaadjes aan beide kanten mooi bruin en gaar bakken.
Haal de karbonaadjes uit de koekenpan en bestrijk ze dan overal met het marmelademengsel. Direct opdienen.