Recept
« Terug naar recepten
Karbonade in tomatensaus
PT30M
Karbonade in tomatensaus
Een heerlijk karbonade in tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Karbonade in tomatensaus te bereiden
Verhit de olie in een hapjespan,bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze op hoog vuur aan beide kanten bruin.Voeg de tomatenblokjes met sap,knoflook,balsamicoazijn en tijm toe en stoof de karbonades op een laag vuur in 25 min.gaar.Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.Kook intussen in een ruime pan de sperciebonen in 7-8 min.gaar,kook de laatste 4-5 min.de broccoli mee.Serveer de karbonades met de tomatensaus op de rijst,strooi er peterselie en royaal peper over.Leg de groenten ernaast.