Recept
« Terug naar recepten
Kastanjesoep met cognac en truffelolie
PT30M
Kastanjesoep met cognac en truffelolie
Een heerlijk kastanjesoep met cognac en truffelolie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wereldkeuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kastanjesoep met cognac en truffelolie te bereiden
Ui, selderie en knoflook fijnhakken. Vervolgens fruiten in 2 eetlepels boter. Kastanjepuree toevoegen en laten meestoven. Cognac toevoegen en laten inkoken. Daarna bouillon toevoegen en aan de kook brengen.
Oesterzwammen in olijfolie goudbruin bakken.
Soep over borden verdelen. Oesterzwammen erop leggen en afwerken met truffelolie.
Takje tijm ter garnering.
Oesterzwammen in olijfolie goudbruin bakken.
Soep over borden verdelen. Oesterzwammen erop leggen en afwerken met truffelolie.
Takje tijm ter garnering.