KookJij

Kerriegehakt in bladerdeeg

Een heerlijk kerriegehakt in bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kerriegehakt in bladerdeeg te bereiden

Voor de vulling:Meng worstvlees wortel lente uitjes chutney en kerriepoeder in een kom en breng op smaak met peper,rol het deeg uit en vul de deegplakken met het vullingmengsel en rol het op(deeg moet min.1/2cm overlappen en de randen met water bestrijken)Snij met een koud mes plakken van ca.1-2cm en leg ze op een bakplaat met bakvel.Bak ze in ca.12-15 min.of tot de vulling gaar is en het deeg goudbruin en gerzen is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annievromans

annievromans zegt:
Hoe heet moet de oven staan? En moet hij voorverwarmd worden?