Recept
« Terug naar recepten
Kerrieharing
PT1M
Kerrieharing
Een heerlijk kerrieharing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lola broos
Bereidingstijd:
1 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
koude keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kerrieharing te bereiden
Snij de haringen in stukken en maak parten van de sinaasappel. Doe dit in een schaal. Snij de uien in ringen en blancheer ze even in kokend water met wat azijn. Doe ze bij de haring en sinaasappel. Maak een saus van mayonaise en de rest van de ingredienten en giet het over de haring. Zet de schaal een uur in de koelkast en dien koud op.