Recept
« Terug naar recepten
Kers-amandel milkshake
PT45M
Kers-amandel milkshake
Een heerlijk kers-amandel milkshake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kers-amandel milkshake te bereiden
Verwarm 200 ml melk en neem, zodra de melk warm is, van het vuur. Smelt de chocolade in de warme melk. Voeg de koude melk toe en roer goed. Laat afkoelen in de koelkast. Voeg de kers-amandelazijn en het roomijs toe. Mix schuimig met een staafmixer en giet in 4 glazen. Garneer elk glas met verse aardbeien. Tip: Maak een sneetje in de onderzijde van de aardbeien en plaats deze ter decoratie op de rand van het glas.