KookJij

Kers-amandel milkshake

Een heerlijk kers-amandel milkshake recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kers-amandel milkshake te bereiden

Verwarm 200 ml melk en neem, zodra de melk warm is, van het vuur. Smelt de chocolade in de warme melk. Voeg de koude melk toe en roer goed. Laat afkoelen in de koelkast. Voeg de kers-amandelazijn en het roomijs toe. Mix schuimig met een staafmixer en giet in 4 glazen. Garneer elk glas met verse aardbeien. Tip: Maak een sneetje in de onderzijde van de aardbeien en plaats deze ter decoratie op de rand van het glas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst