Recept
« Terug naar recepten
Kervelsoep
PT40M
Kervelsoep
Een heerlijk kervelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kervelsoep te bereiden
Was de groenten en snijd ze grof.
Doe de prei, selderij, uien in een kookpan.
Voeg er 2 liter water en de bouillonblokjes bij.
Laat 30 minuten koken onder deksel.
Mix de soep.
Voeg de kervel toe en kruid met peper van de molen.
Giet het blikje erwten af en voeg bij de soep.
Doe de prei, selderij, uien in een kookpan.
Voeg er 2 liter water en de bouillonblokjes bij.
Laat 30 minuten koken onder deksel.
Mix de soep.
Voeg de kervel toe en kruid met peper van de molen.
Giet het blikje erwten af en voeg bij de soep.
tommeke zegt:
Alvast beterschap gewenst.