KookJij

Ketjapsaus

Een heerlijk ketjapsaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ketjapsaus te bereiden

Fruit de ui,de knoflook en de satekruiden in de olie.
Voeg 4 eetlepels water, de ketjap, het water, de basterdsuiker
en de sambal toe.
Goed mengen en aan de kook brengen.
Meng de maizena met het water en bind hiermee de ketjapsaus.
Serveertips:
Ook lekker met wat uitgeperste gember en verse rode pepers in plaats van de sambal.
In plaats van maizena kun je natuurlijk ook Allesbinder of aardappelzetmeel gebruiken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst