Recept
« Terug naar recepten
Kip dragon pasteitjes
PT30M
Kip dragon pasteitjes
Een heerlijk kip dragon pasteitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3, 4, 6 of 12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lekker hapje, 150 perfecte partysnacks
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip dragon pasteitjes te bereiden
Doe de kipfilet in een kleine pan met kokend water en zout.
Dek af, zet het vuur uit en pocheer de kipfilet in ca. 20 minuten.
Haal de kip uit de pan, laat afkoelen en snijd in zeer kleine blokjes.
Verwarm de oven voor op 170 graden C.
Breng de kookroom in een kleine pan aan de kook.
Temper het vuur en kook 5-10 minuten zachtjes, of tot de kookroom erg dik is.
Roer kipfilet, dragon en lente-uitje erdoor.
Schep de nog hete vulling in de pasteibakjes, bak de pasteitjes 8 minuten, en serveer het.
Dek af, zet het vuur uit en pocheer de kipfilet in ca. 20 minuten.
Haal de kip uit de pan, laat afkoelen en snijd in zeer kleine blokjes.
Verwarm de oven voor op 170 graden C.
Breng de kookroom in een kleine pan aan de kook.
Temper het vuur en kook 5-10 minuten zachtjes, of tot de kookroom erg dik is.
Roer kipfilet, dragon en lente-uitje erdoor.
Schep de nog hete vulling in de pasteibakjes, bak de pasteitjes 8 minuten, en serveer het.