Recept
« Terug naar recepten
Kip gevuld met koriander, yoghurt en citroen, met ananas en anijs
PT110M
Kip gevuld met koriander, yoghurt en citroen, met ananas en anijs
Een heerlijk kip gevuld met koriander, yoghurt en citroen, met ananas en anijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
110 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip gevuld met koriander, yoghurt en citroen, met ananas en anijs te bereiden
Besmeer de kip aan de buitenkant met het kruidenmengsel.
Vul de kip, met koriander, yoghurt en citroen en sluit af met een grote geschilde ui en evt. coctailprikkers.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereid de de kip gedurende ca 1.5 uur.
Snijd de ananas, ongeschild, aan 2 kanten in de lengte open, tot de kern en vul met anijszaad.
Sluit de messneden met coctailprikkers.
Verwarm de ananas 3/4 uur mee.
Als de kip gaar is, dien op, snijd de ananas in parten en serveer erbij.
Vul de kip, met koriander, yoghurt en citroen en sluit af met een grote geschilde ui en evt. coctailprikkers.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bereid de de kip gedurende ca 1.5 uur.
Snijd de ananas, ongeschild, aan 2 kanten in de lengte open, tot de kern en vul met anijszaad.
Sluit de messneden met coctailprikkers.
Verwarm de ananas 3/4 uur mee.
Als de kip gaar is, dien op, snijd de ananas in parten en serveer erbij.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
De ananas krijgt een milde anijsachtige smaak en past goed bij de kip.
rozaverschoor zegt: