Recept
« Terug naar recepten
Kip gevuld met mozarella uit de oven
PT30M
Kip gevuld met mozarella uit de oven
Een heerlijk kip gevuld met mozarella uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
dimitri ensing
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip gevuld met mozarella uit de oven te bereiden
- Een uitje snipperen en even fruiten.
- Dubbele kipfilet bakken in de olie, totdat het gaar is.
- Daarna vullen met de mozarella en tomaat.
- In een ovenschaal leggen met de olie uit de pan erin.
- Eventjes in de oven zetten om de mozarella te laten smelten.
SAUS:
- Rode pesto met de crème fraîche of slagroom in een pan warm laten worden.
- Tagliatelle koken.
dan eerst de tagliatelle op het bord, het sausje erover en dan de kipfilet.
- Dubbele kipfilet bakken in de olie, totdat het gaar is.
- Daarna vullen met de mozarella en tomaat.
- In een ovenschaal leggen met de olie uit de pan erin.
- Eventjes in de oven zetten om de mozarella te laten smelten.
SAUS:
- Rode pesto met de crème fraîche of slagroom in een pan warm laten worden.
- Tagliatelle koken.
dan eerst de tagliatelle op het bord, het sausje erover en dan de kipfilet.
Mijn kookverhaal (dimitri ensing)
Komt van een ander.
apu zegt: