Recept
« Terug naar recepten
Kip met kerrie en bloemkool
PT50M
Kip met kerrie en bloemkool
Moet niet altijd bloemkool met bechamelsaus zijn!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Albert Heijn
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met kerrie en bloemkool te bereiden
- Verdeel de kipfilet in dunne reepjes, de ui in ringen en de bloemkool in roosjes.
- Kruid de kipfilet met kipkruiden.
- Wrijf de ovenschotel in met wat boter, doe de bloemkoolroosjes, uiringen en kipplakjes in de schotel.
- Overgiet met de kerriesaus.
- Dek af met alu folie en zet in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 40 minuten.
- Dien op met witte rijst.