Recept
« Terug naar recepten
Kip met ketjapgembersaus
PT45M
Kip met ketjapgembersaus
Een heerlijk kip met ketjapgembersaus recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Weight Watchers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met ketjapgembersaus te bereiden
Ontvel de kip en braad deze zachtjes bruin in een tefalpan of een pan wat niet kleeft .
Haal de kip even uit de pan,maak de pan schoon
en fruit dan de ui , fijn gesneden prei en gehakte
teentjes knoflook .
Voeg de fijngesneden appel , gemberpoeder ,ketjap
en azijn toe en doe er nog een beetje bouillon van een
bouillonblokje bij .
Laat de kip in de saus gaar sudderen . Fruit de kool met aanhangend water in de tefal of antikleefpan .
Doe de rest van de ingrediënten erbij ,Voeg , indien de
massa te droog is wat bouillon toe.
Ongeveer 5 min. laten sudderen. Serveer de groente bij de kip.
Haal de kip even uit de pan,maak de pan schoon
en fruit dan de ui , fijn gesneden prei en gehakte
teentjes knoflook .
Voeg de fijngesneden appel , gemberpoeder ,ketjap
en azijn toe en doe er nog een beetje bouillon van een
bouillonblokje bij .
Laat de kip in de saus gaar sudderen . Fruit de kool met aanhangend water in de tefal of antikleefpan .
Doe de rest van de ingrediënten erbij ,Voeg , indien de
massa te droog is wat bouillon toe.
Ongeveer 5 min. laten sudderen. Serveer de groente bij de kip.
mia7 zegt: