Recept
« Terug naar recepten
Kip met kokosmelk
PT25M
Kip met kokosmelk
Een heerlijk kip met kokosmelk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Uncle Ben's
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met kokosmelk te bereiden
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Schep de rijst in een kom. Pel de uien en snipper ze fijn. Hak de koriander fijn. Snij de kip in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in de wok en bak de kip gedurende 3 min op een hoog vuur. Voeg de uien toe en laat bakken gedurende 3 min. Doe er dan de kokosmelk en de kerriepoeder bij. Kruid met zout en peper. Roerbak nog 2 min. Voeg de rijst en de fijngehakte koriander toe en meng alles. Proef even en kruid extra indien nodig.