Het moge duidelijk zijn dat er vele variaties te vinden zijn voor dit simpele gerecht:
-Andere groentes
-Runderbouillon
-Geen kip maar rundvlees, garnalen, krab of kreeft
-Garnalen er bij
-Allerlei ingrediënten er bij doen, die het flink pedis (heet) maken
enz.
Recept
« Terug naar recepten
Kip met peultjes uit Vietnam (aangepast)
PT40M
Kip met peultjes uit Vietnam (aangepast)
Een heerlijk kip met peultjes uit vietnam (aangepast) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met peultjes uit Vietnam (aangepast) te bereiden
1).Breng de kippenbouillon aan de kook in de grote pan.
2).Doe de noodles er bij en breng weer aan de kook (of andere noodles).
3).Verminder de hitte en doe dan de kip er bij.
4).Vervolgens de peultjes, wortelen, paksoi en Tabasco.
5).Laat een paar minuten door pruttelen en haal de pan vervolgens van het vuur.
6).Doe nu de rest er bij en roer goed door en dien meteen op.
Het op smaak brengen doet men met:
*vissaus,
*peper
*limoensap
*ketjap
2).Doe de noodles er bij en breng weer aan de kook (of andere noodles).
3).Verminder de hitte en doe dan de kip er bij.
4).Vervolgens de peultjes, wortelen, paksoi en Tabasco.
5).Laat een paar minuten door pruttelen en haal de pan vervolgens van het vuur.
6).Doe nu de rest er bij en roer goed door en dien meteen op.
Het op smaak brengen doet men met:
*vissaus,
*peper
*limoensap
*ketjap