Recept
« Terug naar recepten
Kip met salie en ricotta
PT30M
Kip met salie en ricotta
Een heerlijk kip met salie en ricotta recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip met salie en ricotta te bereiden
Meng de ricatta met de genipperde salieblaadjes, de knoflook, de citroenzeste en de geraspte parmezaan.
Snij de kipfilets voorzichtig in (niet volledig). Verdeel de vulling over de filets en vouw dicht. Leg 8 sneetjes gerookte ham per 2 op een werkvlak en leg er de kipfilets op. Rol de ham eromheen en steek vast met houten prikkers. Bak 8 min. aan elke kant in olijfolie.
Snij ze in stukken en serveer.
Snij de kipfilets voorzichtig in (niet volledig). Verdeel de vulling over de filets en vouw dicht. Leg 8 sneetjes gerookte ham per 2 op een werkvlak en leg er de kipfilets op. Rol de ham eromheen en steek vast met houten prikkers. Bak 8 min. aan elke kant in olijfolie.
Snij ze in stukken en serveer.