Recept
« Terug naar recepten
Kipcurry met roergebakken spinazie
PT45M
Kipcurry met roergebakken spinazie
Een heerlijk kipcurry met roergebakken spinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipcurry met roergebakken spinazie te bereiden
Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak de kip, de aardappel en de ui hierin ± 4 minuten.
Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig vuur ± 5 minuten mee.
Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip.
Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin.
Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en verdeel de spinazie over de
kipcurry.
Voeg de Chicken Curry Masala mix en de amandelen toe en bak die op matig vuur ± 5 minuten mee.
Roer de yoghurt met de maïzena glad en schenk dit bij de kip.
Laat het gerecht nog ± 30 minuten sudderen tot de kip gaar is.
Bak intussen de knoflook in 1 eetlepel olie in ± 3 minuten lichtbruin.
Voeg de spinazie toe, laat die op hoog vuur al omscheppend slinken en verdeel de spinazie over de
kipcurry.