Recept
« Terug naar recepten
Kipcurry Tyrolienne
PT40M
Kipcurry Tyrolienne
Een heerlijk kipcurry tyrolienne recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipcurry Tyrolienne te bereiden
1).Verhit olie in grote wok (wajan)en voeg de groene curry toe en wok 1 minuut.
2).Voeg de stukjes kip toe en wok weer 2 minuten
3).Voeg telkens met 1 minuut tussenpauze toe de ui,knoflook,rookspek,champignons,de vissaus,oestersaus en ketjap
4).Voeg de eieren toe en roer tot ze bijna gaar zijn
5).voeg de rijst toe en blijf roeren tot alle ingredienten goed zijn vermengd en de rijst heet is geworden.Roer er op het laatste moment de lenteuitjes door.
2).Voeg de stukjes kip toe en wok weer 2 minuten
3).Voeg telkens met 1 minuut tussenpauze toe de ui,knoflook,rookspek,champignons,de vissaus,oestersaus en ketjap
4).Voeg de eieren toe en roer tot ze bijna gaar zijn
5).voeg de rijst toe en blijf roeren tot alle ingredienten goed zijn vermengd en de rijst heet is geworden.Roer er op het laatste moment de lenteuitjes door.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er een frisse salade bij.
derbyke zegt: