Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet in roomsaus
PT60M
Kipfilet in roomsaus
Een heerlijk kipfilet in roomsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet in roomsaus te bereiden
-De kipblokjes bruin aanbakken op hoog vuur (Ongeveer 5 minuten).
-De spekblokjes erbij doen en op middel vuur even meebakken (Ongeveer 5 minuten).
-De prei en champignons erbij doen en even meebakken (Ongeveer 10 minuten).
-1 Kopje water erbij doen en het bouillonblokje, goed doorroeren.
-Na 20 minuten de kookroom en de boursin erbij doen en op laag vuur nog 20 minuten laten pruttelen.
-Even proeven en afkruiden met de peper en aromat.
-De spekblokjes erbij doen en op middel vuur even meebakken (Ongeveer 5 minuten).
-De prei en champignons erbij doen en even meebakken (Ongeveer 10 minuten).
-1 Kopje water erbij doen en het bouillonblokje, goed doorroeren.
-Na 20 minuten de kookroom en de boursin erbij doen en op laag vuur nog 20 minuten laten pruttelen.
-Even proeven en afkruiden met de peper en aromat.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Lekker met aardappelkroketjes en een bonensalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
apu zegt:
apu zegt:
Els zegt:
Gr.Els(dit is geen kritiek, ieder doet wat hij of zij wilt).:)
Els zegt: