Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met banaan en walnoten
PT20M
Kipfilet met banaan en walnoten
Een heerlijk kipfilet met banaan en walnoten recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kipfilet met banaan en walnoten te bereiden
Snijd de kipfilet in stukjes en wrijf de stukjes in met peper en kerriepoeder.
Verhit een pan met een dikke bodem en voeg Becel Dieetolie toe als de pan heet is.
Roerbak de kipfilet in de hete olie bruin en gaar. Vermeng de zure room en magere yoghurt met het water. Voeg de honing toe en laat het geheel in een andere pan op een laag vuur langzaam warm worden.
Prak intussen de banaan fijn. Hak de walnoten en houdt een klein gedeelte apart voor de garnering van het gerecht.
Voeg de geprakte banaan samen met de gehakte walnoten op het laatste moment aan de saus toe.
Verdeel de stukjes kipfilet over twee borden. Bedek ze met de saus en garneer met de achtergehouden gehakte walnoten.
Verhit een pan met een dikke bodem en voeg Becel Dieetolie toe als de pan heet is.
Roerbak de kipfilet in de hete olie bruin en gaar. Vermeng de zure room en magere yoghurt met het water. Voeg de honing toe en laat het geheel in een andere pan op een laag vuur langzaam warm worden.
Prak intussen de banaan fijn. Hak de walnoten en houdt een klein gedeelte apart voor de garnering van het gerecht.
Voeg de geprakte banaan samen met de gehakte walnoten op het laatste moment aan de saus toe.
Verdeel de stukjes kipfilet over twee borden. Bedek ze met de saus en garneer met de achtergehouden gehakte walnoten.
fem zegt: