Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met pureeaardappel, truffel en rucola
PT20M
Kipfilet met pureeaardappel, truffel en rucola
Een heerlijk kipfilet met pureeaardappel, truffel en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met pureeaardappel, truffel en rucola te bereiden
Kook de aardappelen gaar in de schil, pel ze en prak ze fijn met een vork. Breng ze op smaak met truffelolie, peper en zout.
Bak de kipfilet mooi bruin in boter, neem ze uit de pan, kruid met peper en zout en houd warm.
Blus de pan met truffeljus en kalfsfond. Klop op tot een mooie, licht gebonden saus en breng op smaak met peper en zout.
Neem een ringvorm, leg die op het midden van het bord en schep daarin een laagje aardappel. Neem de vorm weg en drapeer rucolablaadjes op de aardappel. Leg daar bovenop de in plakjes gesneden kipfilet. Nappeer de saus er een beetje over en rond.
Kook de aardappelen gaar in de schil, pel ze en prak ze fijn met een vork. Breng ze op smaak met truffelolie, peper en zout.
Bak de kipfilet mooi bruin in boter, neem ze uit de pan, kruid met peper en zout en houd warm.
Blus de pan met truffeljus en kalfsfond. Klop op tot een mooie, licht gebonden saus en breng op smaak met peper en zout.
Neem een ringvorm, leg die op het midden van het bord en schep daarin een laagje aardappel. Neem de vorm weg en drapeer rucolablaadjes op de aardappel. Leg daar bovenop de in plakjes gesneden kipfilet. Nappeer de saus er een beetje over en rond.
Bak de kipfilet mooi bruin in boter, neem ze uit de pan, kruid met peper en zout en houd warm.
Blus de pan met truffeljus en kalfsfond. Klop op tot een mooie, licht gebonden saus en breng op smaak met peper en zout.
Neem een ringvorm, leg die op het midden van het bord en schep daarin een laagje aardappel. Neem de vorm weg en drapeer rucolablaadjes op de aardappel. Leg daar bovenop de in plakjes gesneden kipfilet. Nappeer de saus er een beetje over en rond.
Kook de aardappelen gaar in de schil, pel ze en prak ze fijn met een vork. Breng ze op smaak met truffelolie, peper en zout.
Bak de kipfilet mooi bruin in boter, neem ze uit de pan, kruid met peper en zout en houd warm.
Blus de pan met truffeljus en kalfsfond. Klop op tot een mooie, licht gebonden saus en breng op smaak met peper en zout.
Neem een ringvorm, leg die op het midden van het bord en schep daarin een laagje aardappel. Neem de vorm weg en drapeer rucolablaadjes op de aardappel. Leg daar bovenop de in plakjes gesneden kipfilet. Nappeer de saus er een beetje over en rond.