Recept
« Terug naar recepten
Kipkarbonades met champignons, snijbonen en taglia
PT60M
Kipkarbonades met champignons, snijbonen en taglia
Een heerlijk kipkarbonades met champignons, snijbonen en taglia recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipkarbonades met champignons, snijbonen en taglia te bereiden
Snij de champignons in plakjes. Verhit de margarine in een koekenpan, bestrooi de kipkarbonades met peper en zout en bak ze rondom bruin in de margarine. Voeg de champignons toe en bak nog even door. Blus de pan af met water, voeg de room en Boursin Cuisine toe en laat het geheel op een laag vuur 45 minuten stoven. Draai de kipkarbonades af en toe om. Serveer met gekookte tagliatelle en snijbonen.