Recept
« Terug naar recepten
Kippannetje à la Grandmère
PT35M
Kippannetje à la Grandmère
Een heerlijk kippannetje à la grandmère recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippannetje à la Grandmère te bereiden
Pel de ui en snipper deze. Verhit de boter en fruit de ui. Voeg de spekblokjes en de drumsticks toe en bak ze goudbruin.
Bereiden:
Schep de soepgroenten erdoor en voeg de bouillon en tomatenpuree toe. Laat alles ca. 20 minuten zachtjes stoven. Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en peper en zout naar smaak toe.
Tip:
Serveersuggestie: Lekker met grof volkorenbrood. Voeg eens extra champignons toe.
Variatie:
Vervang de helft van de bouillon door witte wijn of rosé.
Bereiden:
Schep de soepgroenten erdoor en voeg de bouillon en tomatenpuree toe. Laat alles ca. 20 minuten zachtjes stoven. Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en peper en zout naar smaak toe.
Tip:
Serveersuggestie: Lekker met grof volkorenbrood. Voeg eens extra champignons toe.
Variatie:
Vervang de helft van de bouillon door witte wijn of rosé.