Ik zelf vries per portie in.
150, gr in bakje en 2 soeplepels gebonden bouillon er bij, en dan in vriezen.
Opwarmen met wat groente bouillon, en eventueel verse champignons toevoegen.
Recept
« Terug naar recepten
Kippen ragout
PT3M
Kippen ragout
Een heerlijk kippen ragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harrie Bodde
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
50 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippen ragout te bereiden
Soepkip gaar koken met prei en uien en bouillon poeder.
Als het water kookt prei er uit halen. Als kip gaar is, filet er in doen, en ook gaar koken, maar niet te gaar.
Als filet gaar is, ook uit bouillon halen.
Bouillon binden.
Kip plukken en laten afkoelen, ook de filet
Gebonden bouillon laten terug koelen ( binnen 4 UUR )
Als het water kookt prei er uit halen. Als kip gaar is, filet er in doen, en ook gaar koken, maar niet te gaar.
Als filet gaar is, ook uit bouillon halen.
Bouillon binden.
Kip plukken en laten afkoelen, ook de filet
Gebonden bouillon laten terug koelen ( binnen 4 UUR )
Lunchroom de looier zegt: