Recept
« Terug naar recepten
Kippenbouten uit de braadpan
PT45M
Kippenbouten uit de braadpan
Een heerlijk kippenbouten uit de braadpan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jaap van den Oever
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vrouwonline
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenbouten uit de braadpan te bereiden
1. Bestrooi de kippenpoten royaal met de kipkruiden.
2. Verhit boter en olie in ee royale braadpan en bak hierin de kippenpoten rondom bruin (± 5 min.)
3. Doe prei, tomaat, tijm en tomatensap erbij, zet het vuur laag en doe de deksel schuin op de pan.
4. Braad de kip in ± 50 minuten gaar. Keer hem halverwege de braadtijd.
2. Verhit boter en olie in ee royale braadpan en bak hierin de kippenpoten rondom bruin (± 5 min.)
3. Doe prei, tomaat, tijm en tomatensap erbij, zet het vuur laag en doe de deksel schuin op de pan.
4. Braad de kip in ± 50 minuten gaar. Keer hem halverwege de braadtijd.