Recept
« Terug naar recepten
Kippengerechtje met appel
PT20M
Kippengerechtje met appel
Een heerlijk kippengerechtje met appel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippengerechtje met appel te bereiden
Bak de kippenreepjes halfgaar in boter en kruid met de currypoeder voeg honing en in blokjes gesneden appel toe.
Strooi de safraan erover en voeg fruitsap toe, laat even op een zacht vuur sudderen.
Bind de saus met blanke roux.
Serveer zeer warm.
Strooi de safraan erover en voeg fruitsap toe, laat even op een zacht vuur sudderen.
Bind de saus met blanke roux.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Hilde Dumont zegt: