Recept
« Terug naar recepten
Kippensoep met groenten en vermicelli
PT45M
Kippensoep met groenten en vermicelli
Een heerlijk kippensoep met groenten en vermicelli recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippensoep met groenten en vermicelli te bereiden
Snij de ui in fijne ringen, verdeel de bloemkoolroosjes in kleine stukjes en de bleekselder in dunne boogjes. Doe deze groenten in een kookpan met 1 liter water, de kippenvleugels en een kippenbouillonblokje, laat het geheel zacht koken gedurende 10 minuten onder deksel. Voeg de schijfjes champignons en vermicelli toe en laat nogmaals 8 minuten garen. Haal de kippenvleugels uit de soep en haal het kippenwit eraf. Voeg het kippenwit (zonder de vel) bij de soep, breng op smaak met zout en peper, garneer met gehakte peterselie en dien op.
derbyke zegt: