Na een zeer intensieve, maar erg leuke cursusmiddag had ik geen zin meer om boodschappen te doen en heb toen maar de koelkast, kast en vriezer geraadpleegd.
Kwam zo'n heerlijke combi uit!!!
Recept
« Terug naar recepten
Kippensoep: pittig: wat heb je nog in huis???
PT30M
Kippensoep: pittig: wat heb je nog in huis???
Een heerlijk kippensoep: pittig: wat heb je nog in huis??? recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
tja: iedereen en vooral ik.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippensoep: pittig: wat heb je nog in huis??? te bereiden
Bak de ui en knoflook rustig een beetje aan in de olijfolie.
Bak de champignons in een ander pannetje op een hoog vuur even aan totdat het water weer is verdampt.
Doe de paprika bij de ui en knoflook en bak even mee.
Doe de kipfilet erbij en bak deze even op hoog vuurtje mee.
Doe een bakje (of minder als je het minder pittig wilt) boemboe ajam bali erbij en
een half litertje heet water.
Laat het een kwartiertje rustig koken.
Geef op tafel de fijngesneden preiringetjes er apart bij en gooi die dan op de gloeiend hete soep!
Bak de champignons in een ander pannetje op een hoog vuur even aan totdat het water weer is verdampt.
Doe de paprika bij de ui en knoflook en bak even mee.
Doe de kipfilet erbij en bak deze even op hoog vuurtje mee.
Doe een bakje (of minder als je het minder pittig wilt) boemboe ajam bali erbij en
een half litertje heet water.
Laat het een kwartiertje rustig koken.
Geef op tafel de fijngesneden preiringetjes er apart bij en gooi die dan op de gloeiend hete soep!
Anna zegt:
;):p:D