Klik op foto om te vergroten.
Chapelure : paneermeel
Dit vleesbroodje kan zowel koud als warm geserveerd worden .
Recept
« Terug naar recepten
Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ...
PT30M
Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ...
Een heerlijk kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke &Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kippenvleesbrood gevuld met kip , champignons ... te bereiden
Champignons in schijven snijden.
Ajuin fijn snijden.
Gehakt mengen met het ei, ajuin en de chapelure en goed kruiden.
Rol het gehakt uit en leg de dun gesneden kipfilet er boven op vervolgens de champignons.
Vouw toe en maak er een broodje van.
Bak deze op een matig vuur ± 30 min. in boter of olijfolie. Regelmatig omdraaien.
Ajuin fijn snijden.
Gehakt mengen met het ei, ajuin en de chapelure en goed kruiden.
Rol het gehakt uit en leg de dun gesneden kipfilet er boven op vervolgens de champignons.
Vouw toe en maak er een broodje van.
Bak deze op een matig vuur ± 30 min. in boter of olijfolie. Regelmatig omdraaien.
hns zegt:
Met vrnd grt Hans en Boresje:):)